Isnin, 24 Disember 2012

KUANTAN BANJIRRR...

Sejuk je harini...cuaca pun gelap giler.Mata ni rasa asyik nak tertutup je.Best betul tidur dan menambahkan lemak2 dibadan.Hujan lebat dari malam tadi berterusan sampai sekarang.Kuantan arini kebanyakan kawasan dah dinaiki air terutamanya dikawasan bandar.Depan stadium nak menghala ke East Coast Mall pun tinggi air naik.Mujurla rumah aku di atas bukit tapi jalan bawah perumahan aku..dah dinaiki air.hmmm tak boleh kemana mana la sehari dua.melepak dalam rumah je..Dalam facebook banyak gambar banjir di kuantan diorang letak.Semoga banjir cepat2 surut..In syaa Allah
 
 

 

Ni pemandangan dari dalam rumah aku..pukul 2 petang macam 8 pagi je..gelap dan hujan lebat.
 
 
Yang dibawah ni gambar2 yang aku ambil dari faceboo life@kuantan
 
 

Lampu isyarat hampir tumbang..
 

 Habisla kereta2 yang rendah..
 


Kesian tuan punya kedai dan kereta

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...